ACROTEL MICE

καινοτόμες υπηρεσίες

επαγγελματικες υπηρεσιες για

επιτυχημενες εκδηλωσεις

Ο όμιλος ACROTEL μπορεί να εγγυηθεί την άριστη διεκπεραίωση οποιασδήποτε επαγγελματικής εκδήλωσης, παρέχοντας μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις πιθανές απαιτήσεις και τη δυνατότητα για άμεση προσαρμογή σε κάθε ανάγκη που προκύπτει.

catering

υψηλης ποιοτητας γαστρονομια

Η πολυετής παρουσία στο χώρο επιβάλει συνεχής βελτίωση και εξέλιξη. Ποικιλία εκλεπτυσμένων μενού για buffets και γευστικά finger foods είναι στη διάθεσή σας τόσο για να ευχαριστηθείτε εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, ανάλογα κάθε φορά με τις προδιαγραφές που θέλετε να τηρεί η εκδήλωσή σας. Εμείς αναλαμβάνουμε το catering που επιθυμείτε το οποίο μπορεί να είναι από coffee breaks και πρωινό μέχρι δεξιώσεις και επίσημο δείπνο.

οπτικοακουστικά, ήχος, φωτισμός

με επαγγελματικη τεχνικη υποστηριξη

Έχοντας στην διάθεσή σας τον κατάλληλο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό, προσφέρετε την επιτυχημένη εκδήλωση που επιθυμείτε. Εμείς φροντίσαμε να παρέχουμε και τους δυο αυτούς βασικούς παράγοντες.

Οι περισσότερες αίθουσες έχουν σαν συγκριτικό πλεονέκτημα τον φυσικό φωτισμό, ενώ ο βασικός τους εξοπλισμός αποτελείται από ευκρίνεια στην ακουστική του ήχου, ασύρματη αλλά και επιτραπέζια μικροφωνική εγκατάσταση και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. Εναέριες οθόνες και προτζέκτορες για ακόμα πιο εντυπωσιακές προβολές.

Δραστηριοτητες Acrotel

για επιτυχές team-building

Ο Όμιλος ACROTEL δίνει προτεραιότητα στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες του, με σκοπό να δημιουργούνται ευνοϊκότερες σχέσεις μεταξύ των συνεργατών. Η δημιουργικότητα και η άμεση συνεργασία είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Θαλάσσια σπορ όπως καταδύσεις, κρουαζιέρα στη μαγευτική Σιθωνία και η καταπληκτική εμπειρία της εκδρομής Jeep Safari, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές σας για διασκέδαση. Είναι απαραίτητο να δημιουργείται κλίμα άριστης συνεργασίας και ομαδικότητας, εμείς το πετύχαμε για εσάς παρέχοντάς σας μεγάλη ποικιλία από συνεδριακούς χώρους, διαμονή, υπηρεσίες catering και δραστηριότητες στον ίδιο χώρο.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ

Στην περίπτωση που η τέχνη σας εκφράζει στο μέγιστο βαθμό της, φροντίσαμε να σας παρέχουμε χώρους με εξαιρετική διακόσμηση, τον απαραίτητο εξοπλισμό και το ανάλογο περιβάλλον ώστε να έρθετε να μας παρουσιάσετε τις δημιουργίες σας.

Η μοναδική αρχιτεκτονική και καλαισθησία του χώρου δίνει τη δυνατότητα του συνδυασμού κάθε θεματικού είδους αλλά και προϊόντων. Επιπλέον, βασικό πλεονέκτημα είναι πως βρίσκεται στην είσοδο του ξενοδοχείου, γεγονός που επιτρέπει σε όλους τους επισκέπτες να έχουν άμεση πρόσβαση.
Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες!

Gala

Welcome cocktails – επισημα δειπνα

H υποδοχή των καλεσμένων σας αποτελεί σημαντικό παράγοντα για άψογη φιλοξενία. Για το λόγο αυτό το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο, ώστε να προσφέρει την απόλυτη εξυπηρέτηση, παρέχοντας από δροσιστικά και γευστικά ποτά μέχρι και επίσημα δείπνα υψηλών προδιαγραφών.

Mεγάλη ποικιλία γευστικών απολαύσεων για λάτρεις της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, αλλά και διακεκριμένα πιάτα με επιρροές από άλλους πολιτισμούς. Οι γαστρονομικές απολαύσεις σε συνδυασμό με τα δροσερά και υπέροχα cocktails αποτελούν την απόλυτη επιλογή για διασκέδαση.

ενδιαφερεστε για εκδηλωση ?